Factorywall 353

Uit Factorywall
Ga naar: navigatie, zoeken

Informatie voor leerlingen.

Tijdens de les in week van 12 tot 16 maart ben ik met collega'sen leerlingen 4HAVO en 5 VWO in Berlijn op studieweek. Jullie kunnen in deze week zelfstandig de theorieopdrachten maken.

Kijk vooral naar de

Planningstaat.

Voor het selekteren van een kunstenaar hebben jullie al een keuze gemaakt of kunnen jullie een keuze maken. Schrijf op één vel papier per klas de keuze van je kunstenaar waarbij elke leerling een andere kunstenaar kiest. Zoek via Google afbeeldingen en WIKIPEDIA naar kunstenaars en informatie.De sites hiervoor staan hieronder vermeld. Denk aan de W vragen die jullie hebben opogeschreven.

Wanneer leefde de kunstenaar Waar woonde en werkte hij of zij Waarom maakte de kunstenaar het werk Welke technieken en Materialen gebruikte de kunstenaar Waar werkte de kunstenaar (steden landen) Wat stelt het werk voor Welke mensen werkte met de kunstenaar samen.

[abstract] Voorbeeld informatie kunstenaar Franz Marc [Marc] voorbeeld informatie Franz Marc WIKIPEDIA [Franz Marc]

WERKWIJZER

File:HVWW200670405.doc Dit is een standaard werkwijzer. Jullie beschikken over een werkwijzer waar de data zijn ingevuld. Denk erom dat je zorgt voor een goede planning. Vrijdagmiddag tijdens open atelier kun je werk inhalen tijdens het 8e en 9e lesuur.

LOGBOEK

File:LGBK 20062007HAVO VWO periode 1 .doc

PLANNINGSTAAT

File:PLLST20067HAVO VWO.doc

BEOORDELING a

File:BVBRDLNG20062007a HAVO VWO periode 3 werkstuk.doc

BEOORDELING b

File:BVBRDLNG20062007b HAVO VWO periode 3 bb.doc

De foto's van dinsdag 27 maart H3A waren niet goed en moeten worden overgenomen. Helaas!